Aanmelden

Nieuwe leerlingen kunnen het hele jaar door aangemeld worden. Door de school wordt daarnaast elk jaar in januari een advertentie geplaatst in de Stadskoerier.

Als uw kind wordt ingeschreven via een aanmeldingsformulier wordt er eerst een leerlingenkaart en daarna een leerlingendossier van het kind gemaakt. In dit dossier wordt alles bijgehouden betreffende de vorderingen van uw kind voor de volle periode op de basisschool. U als ouder kunt dit dossier steeds inzien en zo op de hoogte blijven.

Voordat het kind 4 wordt en dus naar school kan, zijn er kennismakingsmogelijkheden in groep 1 voor ouder en kind.

Hieronder kunt u zich aanmelden, maar bij ons binnen lopen kan natuurlijk ook altijd!

Contact formulier

Vul het onderstaande formulier in en wij zullen u z.s.m. beantwoorden

contactformulier
CAPTCHA afbeelding om SPAM tegen te gaan Als U het woord niet kunt lezen, klik hier.