Weeksluitingen op de Vogelaar

Op onze school doen wij met iedere groep een aantal weeksluitingen per jaar. Alle creatieve vaardigheden worden dan aangesproken! We bedenken een verhaal, we zoeken er muziek bij of we maken een dans. Het podium wordt ingericht en we hebben veel plezier als we samen oefenen.
In de kleuterbouw is de leerkracht de inspirator. In de hogere groepen doen de kinderen al heel veel zelf.
In het begin zijn de kinderen soms nog wat verlegen, maar al gauw wil iedereen meedoen. Zo zijn onze kinderen er al heel snel aan gewend om op het toneel te staan en daar een plaats in te nemen. Op de dag van de uitvoering mogen alle ouders en andere familieleden komen kijken. Zie voor de data: Agenda/Jaarkalender

Hieronder ziet u twee filmpjes om een indruk te krijgen van hoe een weeksluiting er uit kan zien.

Klik hier voor een filmpje van de weeksluiting van groep 1/2

Klik hier voor een filmpje van de weeksluiting van groep 3/4